FAQ

Kan man få lov at se sit design før det bliver trykt?

Ja. Når du har lavet din bestilling, designer jeg nogle forskellige forslag til dig ud fra dine ønsker og hvad jeg synes passer til billedet. Du modtager et forslag på mail, og så tilretter vi indtil det er som du gerne vil have det.

Hvordan foregår betaling?

Når du har godkendt dit design, modtager du en mail med information om betaling. Når betaling er modtaget, vil dit design blive sendt til tryk, og derefter sendt hjem til dig.

Hvor lang leveringstid er der?

Efter du har afgivet din bestilling, kan du forvente at modtage nogle forslag til designs indenfor 2-4 hverdage. Når du har godkendt designet, og betaling er modtaget, vil du indenfor 5 hverdage modtage dit design med posten.

Hvorfor skal I bruge mit mobilnummer?

Pakkerne bliver som hovedregel leveret med GLS, og de skal bruge mobilnummer til at oplyse om, hvornår varen bliver leveret.

Jeg har valgt et design, men er i tvivl om, om det er det bedste til mit billede?

Som udgangspunkt vil du altid modtage minimum to forskellige forslag til designs, ud fra dine ønsker, og hvad der passer til dit billede. Har du ønsker om at se dit billede i forskellige designs, så skriv blot en kommentar om dette.

Hvad koster fragt?

Der er gratis levering i hele Danmark, uanset hvor meget du bestiller for.

Kan mit mobilbillede bruges til at lave et design?

Ja. Mobilbilleder kan godt være god kvalitet. Når du bestiller giver jeg en vurdering af, hvorvidt dit billede er af høj nok kvalitet til den størrelse du ønsker.

Jeg er ikke tilfreds med mit design ved modtagelse?

Posture stræber efter at levere den højest mulige kvalitet, og at give det bedst mulige indtryk af, hvordan dit design kommer til at se ud når det bliver trykt. Posture tager dog forbehold for, at der kan være forskel i oplevelsen af et design på skærmen og på tryk. Hvis der er tydelige fejl og mangler ved levering, bestræber jeg mig på at levere et nyt design som lever op til aftalen. Se handelsbetingelser for yderligere information om returret og klager.