Handelsbetingelser

Bestilling
Bestilling foregår ved at udvælge et design, betale og checke ud ved kassen. Du vil kort efter modtage en email med ordrebekræftelse for din bestilling, samt information om levering. På samme måde vil du få besked pr. mail når ordren er afsendt eller hvis der opstår problemer / forsinkelser med din ordre.

Betaling
Betaling kan ske via VISA, MasterCard eller Mobilepay. Når du har afgivet din ordre, godkendes dit kort og du vil modtage en e-mail som bekræftelse på din ordre. Pengene bliver først trukket når varen er afsendt. I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode (SSL – Secure Socket Layer) som kun kan læses af PBS. Posture eller andre uvedkommende kommer således ikke i besiddelse af dine kortoplysninger, da disse sendes i krypteret form til PBS. Alle priser er inklusiv moms.

Fragt & levering
Når betaling er modtaget, kan du regne med at der vil gå ca. 5 dage til du modtager dit design. Du vil modtage dit design trykt på 350g silk satin paper. Der er gratis fragt til hele Danmark. Alle billeder leveres uden ramme, medmindre du har bestilt dette separat.

Fortrydelsesret på personlige designs
Da vores personlige designs er lavet specifikt til den enkelte kunde, yder vi ikke returret på dem.

Fortrydelsesret på rammer
Hvis du har købt rammer hos Posture har du fortrydelsesret på 30 dage. Din fortrydelsesfrist udløber 30 dage efter du har modtaget din vare fra os. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gør du via mail på hello@posture.com. Når du herefter returnerer varen skal du huske at vedlægge en kopi af den oprindelige ordre/faktura. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vi refunderer ikke brugte eller beskadigede varer.

TILBAGEBETALING AF KØBESUMMEN: Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis købesummen retur. I tilfælde af en eventuel værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købesummen. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Reklamationsret
I henhold til købelovens § 83 gives der en reklamationsfrist på 24 måneder på alle varer. Dette omfatter fabrikations og/eller materialefejl der konstateres ved varens normalt beregnede anvendelse. Opdager du fejl eller mangler ved levering fra Posture.dk skal det påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og efter krav vise, hvordan fejlen eller manglen forekommer. Hvis du opdager en fejl, bedes du hurtigt rette henvendelse til os på hello@posture.dk. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ønsker du at benytte dig af reklamationsretten bedes du sende en mail til vores mailadresse med ordrenummer, og beskrivelse af evt. fejl og mangler. Efter modtagelse af din mail, sender vi dig en mail med returneringsoplysningerne.

Forbehold
Posture forsøger, at give det bedst mulige indtryk af hvordan plakaterne vil komme til at se ud på tryk, men tager forbehold for, at der kan være forskel i oplevelsen af et billede på skærmen og det endelige tryk på papir. Posture tager derudover forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, prisstigninger eller force majeure, samt leveringssvigt fra vores leverandører.

Hjælp & Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til ovenstående og eller har brug for hjælp, så kontakt os venligst pr. mail hello@posture.dk

 

Databeskyttelse
Databeskyttelseserklæringen gælder for indsamling og brug af personoplysninger på www.posture.dk og ved køb af vores varer på siden eller ved anden købsform.

Her kan du se, hvilke personoplysninger vi behandler, hvis du foretager et køb eller tilmelder dig vores nyhedsbrev:

 • Navn
 • Adresse
 • Mail adresse
 • Telefon nummer
 • Betalingsoplysninger*
 • Uploadede billeder

*dine betalingsoplysninger behandles direkte ved PBS/Nets, DIBS eller MobilePay og databehandlingen sker indenfor deres rammer.

Vi bruger disse oplysninger for, at vi kan gennemføre dit køb, samt hvis du senere ønsker at kontakte os for tidligere køb af vare hos os. For at vi også kan behandle eventuelle varereklamationer eller byt af vare, beholder vi også information om type af vare du har købt ved os.

Ligeledes opbevarer vi dine designs, hvis du på et senere tidspunkt skulle ønske enten ydeligere prints af samme design eller et lignende.

Hvad bruger vi dine data til?

 • Opfylde vores salgsforpligtende forpligtigelser samt administration af ordrer:
  • Dette er alle vores forpligtigelser overfor dig som kunde, såsom for forpligtigelser for levering af korrekt ordre, kundeservice, opfølgning på ordrer, henvendelser af dig som kunde efter ordre er afviklet samt andre opgaver, som er under gældende lov.
 • Reklamationer, retur og ombytning:
  • Hvis der skulle ske en reklamation, ønske om ombytning eller en vare skal retur, skal vi bruge dine oplysninger, så vi sikrer os, at dine ønsker, sker fyldestgørende.
 • Elektronisk markedsføring:
  • Hvis du har givet samtykke til det, vil vi benytte de personoplysninger vi har om dig, til at sende dig tilbud og informationer om vores produkter samt andre relevante nyheder fra Postures side. Disse oplysninger kan være præferencer, som du har vist fra tidligere køb eller lignende. I alle vores mails vil du kunne afmelde vores nyhedsbreve i bunden af mailen, hvilket vi ønsker du benytter, hvis du ikke længere ønsker, at høre mere fra os. Vi lover dog kun at skrive til dig, hvis vi har noget nyt eller interessant at skrive til dig om 🙂
 • Kampagner og undersøgelser:
  • Hvis du indgår i en kampagne, undersøgelse, konkurrence eller går ind på vores hjemmeside og siger, “ja tak” til at deltage i dette, vil vi bede dig om at udfylde relevant personoplysninger, så vi bl.a. kan identificere dig som vinder af en konkurrence.

Hvem får adgang til dine personoplysninger

For at vi kan drive Posture, har vi indgået aftaler med samarbejdspartnere, hvor det er nødvendigt, at disse også får nogle af dine oplysninger, disse virksomheder er:

 • DIBS/PBS/Teller/Nets: som håndterer betaling via MobilePay, Visa, Visa Dankort samt MasterCard.
 • Potentielle fremtidige leveringssamarbejder med virksomheder som Post Nord eller GLS.
 • Offentlige myndigheder: vil kun ske, hvis vi bliver pålagt dette i forhold itl gældende lov og krav.

Brug af cookies

For at vi kan forbedre din kundeoplevelse på vores hjemmeside, anvender vi cookies. Vi bruger bl.a. disse oplysninger til at huske, hvad du har i din indkøbskurv, også selvom du ikke foretager købet med det samme.

Vi bruger også oplysninger om f.eks. brug af browser, hvor og hvornår du var på vores hjemmeside, samt hvordan du navigerede på vores hjemmeside. Igen ønsker vi dette for at optimere brugeroplevelsen for dig som kunde.

Sletning

Posture sletter dine oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det kan f.eks. være i forhold til at opfylde reklamationsretten eller i forhold til at opfylde f.eks. Regnskabsloven eller anden gældende lovgivning.

Dine rettigheder

Du vil altid kunne trække dit samtykke tilbage, såsom ved at afmelde dig vores nyhedsbrev.

Bede om indsigt i hvilke oplysninger vi har om dig eller bede om berigtigelse eller sletning af personoplysninger, som vi måtte have om dig.

Sikkerhed på www.posture.dk

Vi er hosted hos UnoEuro, som er SSL certificeret.

Ændringer

Vi kan foretage ændringer i denne databeskyttelseserklæring. Forekommer der væsentlige ændringer, vil vi informere dig herom.